Passer au contenu
⭐We now offer Exchanges!!!⭐ - TF Tools Ltd

⭐Vi erbjuder nu utbyten!!!⭐

Så vi har ett tag inte kunnat erbjuda byten på beställda varor och endast erbjudit återbetalning på varor som returneras men vi har nyligen utvecklat vårt system för att säkerställa att detta är en möjlighet.

Vi förstår att det är en stor sak att köpa riggar, bälten och till och med påsar och att du vill få det rätt, så vi hoppas att det här kommer att hjälpa till med det. Den nya processen som vi kommer att följa är:

  • När du har mottagit din beställning och du vet att du bara behöver ett bälte av annan storlek, på papperet i din beställning, har du nu möjlighet att skriva din utbytesinformation. Vi kommer att behöva veta anledningen till bytet, storlek, färg, sida och artikel.
  • När detta är ifyllt skickar du tillbaka varan till oss.
  • Vid mottagandet av din returnerade beställning tillbaka till oss kommer vår kundtjänst att kontakta dig för att säkerställa att vi har lagret och om vi gör det kommer vi att maila dig med en länk för en leveransavgift och kommer att be om bekräftelse av adressen som den nya objektet måste också skickas.
  • När denna leveransavgift har betalats kommer vi att skicka din utbytta beställning...
  • Vänta 2-3 arbetsdagar, vi kontaktar dig via e-post.

via GIPHY

⭐MINS⭐

Returer som tas emot efter 14-dagarsperioden kommer endast att berättiga till butikskredit som kommer att utfärdas med ett e-presentkort till e-postadressen på den ursprungliga beställningen.

Article précédent Nya Pica-artiklar: Fine DRY + ledningar - Finns individuellt och även som ett paket plus The Pica BIG Marker XL

Laisser un commentaire

Les commentaires doivent être approuvés avant d'apparaître

* Champs obligatoires

Comparer les produits

{"one"=>"Sélectionnez 2 ou 3 articles à comparer", "other"=>"{{ count }} éléments sélectionnés sur 3"}

Sélectionnez le premier élément à comparer

Sélectionnez le deuxième élément à comparer

Sélectionnez le troisième élément à comparer

Comparer
}