Passer au contenu
Meet The... Brand Squi-Jig - TF Tools Ltd

Möt The... Brand Squi-Jig

Squi-Jig är ett företag som skapar fantastiska aluminiumramsjiggar som kan klämmas fast på nästan alla fyrkanter som finns där ute.

Hjärtat i SquiJig började med att Sven i metalltillverkning hjälpte till med att bygga sågverksutrustning, att arbeta med stora balkar en 12-tums fyrkant skar det bara inte, vilket väckte liv till ett praktiskt layoutverktyg som fäster på din gemensamma inramningsruta.

3-tums jiggar. Även om 3-tumsjiggarna har förbättrats med tiden och är bra från mer än bara stål, är idén densamma. Gör en fantastisk robust jigg som snabbt kan ställas in i önskad position eller på andra verktyg för att skapa jigg för att göra jobbet så mycket snabbare och enklare.

Från att Louie var på fältet och ständigt var frustrerad över de gamla mässingsmätarna för att de var så korta och höll på att kasta bort layouten, och på något material, inte ens var användbara!

Vi insåg att det skulle vara trevligt att ha ett set som är mindre än 3-tummen men större än de små mässingsgubbarna... och affärerna ÄLSKAR DEM! Att ha 1,5" hex och 3" runda ger nya möjligheter till liv.

Vi har finjusterat dessa produkter och arbetar också med att utöka vårt verktyg till fler produkter som ska släppas här under 2022.

SquiJig har funnits sedan 2017 och hoppas kunna växa tillsammans och tillhandahålla kvalitetsverktyg till byggare och hantverkare.

Med två tillgängliga storlekar är dessa ett perfekt måste för din verktygssats.

De 1,5" höga ramjiggarna

Vi erbjuder dessa små skönheter i två färger, en levande blå , rik röd eller en begränsad upplaga av svart och körsbär.

Den ljusa färgen på dessa inramningsjiggar har använts för att säkerställa att de är lätta att upptäcka när de är på jobbet eller när de ligger i din verktygslåda. Det anodiserade aluminiumet har använts på grund av att det är lätt och den smarta finishen på de högre tumskruvarna har lagts till för att göra det lätt att arbeta även när man bär handskar på plats.

Alla tre har designats för att vara kompakta men affektiva. Dessa är perfekta att användas som trappmätare, som rivguide på din såg, som guide på din hastighetsruta är listan oändlig.


De 3" höga ramjiggarna

Återigen har vi valt att välja de rika röda och levande blå färgerna för dessa 3" inramningsjiggar.

Används vanligtvis för stålram som fungerar som ett fyrkantigt stativ och för att utföra många olika layouter.

Vi har till och med dig täckt med denna supercoola inramande jigghållare. Om du gillar mig och sannolikt kommer att förlora något väldigt lätt, då är den här lilla hållaren bokstavligen det du behöver. Den kan enkelt fästas i din verktygsväska eller bältesöglor. Den kan också användas för båda storlekarna jiggar som vi säljer och kommer att hålla ett par åt gången!

Denna är gjord av äkta hickory lövträ vilket gör att den är super hållbar. Det måste uppenbarligen ha den moderna Squi-Jig-logotypen på sig och USA, som har laserskurits och graverats för en cool finish.

Squi-Jig Garms

Vi är alltid redo för att lagra några fantastiska varor från alla våra märken och den här hoodien finns där uppe med en av de snygga vi har att erbjuda. Denna oberoende huvtröja i mellanvikt ser dödlig ut med mineraltvätt-looken samtidigt som Squijig-logotypen sitter på framsidan och mitten. Vi erbjuder dessa i Medium, Large, XLarge och XXLarge.

Kolla in den här lilla videon av produktutställningen av Squi-Jig-jiggarna som används,

Handla hela Squi-Jig-sortimentet här...

Article précédent Möt The... TF Community, Emma @Lecarpentry
Articles suivant Möt... Team: Lucy aka Boss Lady

Laisser un commentaire

Les commentaires doivent être approuvés avant d'apparaître

* Champs obligatoires

Comparer les produits

{"one"=>"Sélectionnez 2 ou 3 articles à comparer", "other"=>"{{ count }} éléments sélectionnés sur 3"}

Sélectionnez le premier élément à comparer

Sélectionnez le deuxième élément à comparer

Sélectionnez le troisième élément à comparer

Comparer
}