Ir a contenido
Celebrating Black History Month 2022 - TF Tools Ltd

Firar Black History Month 2022

På TF ville vi både utbilda oss själva och även inspirera andra i TF Community att lära sig mer om Black History Month och några av nyckelfigurerna i USA som var monumentala inom mekanisk konstruktion men som antingen ignorerades eller uteslöts från sina prestationer på grund av ras. diskriminering.

Jag hade en chatt med Damani på DiamondBack som delade information med oss ​​om några av de svarta bidragen till handelsindustrin.

Damani; Det är de berättelser som sällan berättas men som verkligen hjälpt till att forma och definiera generationer. Det har alltid varit min övertygelse att Black History-månaden borde vara en påminnelse om de som systematiskt har raderats från vårt historiska lexikon, eller glömts bort på grund av bristande tidigare erkännande.

När vi går framåt med en bättre förståelse för hur man berättar den kollektiva "OurStory" för våra nationer, finner jag att det bara är vettigt att uppmärksamma dessa människor, som var fantastiska individer, som bara råkade vara svarta.

Jag läste om A. Philip Randolph, vars passion och beslutsamhet satte grunden för det framtida förändringsskiftet för amerikanska amerikaner i USA.

A. Philip Randolph var en arbetarledare och medborgarrättsaktivist som grundade landets första stora svarta fackförening, Brotherhood of Sleeping Car Porters (BSCP) 1925.

På 1930-talet bidrog hans organiseringsinsatser till ett slut på både rasdiskriminering inom försvarsindustrin och segregation i USA:s väpnade styrkor. Randolph var också en huvudarrangör av March on Washington 1963, som banade väg för passage av Civil Rights Act följande år.

Ser vi specifikt till byggbranschen - här är några korta ögonblicksbilder av uppfinnare som spänner över de senaste två århundradena som har varit avgörande för en del av vår teknik inom mekanisk konstruktion idag.

Lewis Howard Latimer

1800-talets uppfinnare mest känd för att förbättra produktionsmetoden för kolfilament i glödlampor. Men han gjorde också två bidrag till VVS och värme/kyla. 1886 patenterade Latimer en föregångare till modern luftkonditionering.

Alice H. Parker

Uppfinnare från början av 1900-talet som 1919 lämnade in ett patent på ett gasdrivet ugnssystem, komplett med en kanalstruktur för att transportera värme till flera rum. Hennes design användes aldrig, men hennes idé om ett system med en enda källa, uppvärmt med gas och levererat till flera utrymmen, banade väg för modern gasugnsuppvärmning.

Frederick McKinley Jones

Uppfinnare från mitten av 1900-talet, föreställer och bygger enheter, allt från portabla röntgenenheter till sändare till automater för filmbiljetter. Han hade över 60 patent på olika uppfinningar.

Men hans kanske mest kända var den bärbara luftkylningsenheten , som han uppfann för lastbilar som transporterade matvaror och produkter som krävde kylning

Adrienne Bennett

I slutet av 1900-talet, VD för Benkari Mechanical LLC . Bennett fick sin rörmokarelicens 1987 – och blev den första svarta kvinnan i USA att göra det

Läs hela artikeln här

Det är lika viktigt att erkänna de prestationer som de nuvarande och även kommande generationer har gjort. Vi vill ge ett shout out till Damani Harrison, Chief Style Officer på DiamondBack Toolbelts.

Vi har arbetat med Damani sedan han började med Connor för några år sedan. Damani är inte bara en fantastisk kille som arbetar med passion, energi och beslutsamhet. Han är också helt chef på DiamondBack och har hjälpt företaget att växa enormt under de senaste åren, vilket markerar deras plats i branschen.

Vi tycker att han förtjänar ett shout out i sin egen rätt i den här bloggen också!

Artículo anterior Pegatinas - Bombardeo de pegatinas
Artículo siguiente Nuevos artículos de Pica: Fine DRY + minas - Disponibles individualmente y también como paquete más The Pica BIG Marker XL

Dejar un comentario

Los comentarios deben ser aprobados antes de aparecer

* Campos requeridos

Comparar productos

{"one"=>"Seleccione 2 o 3 artículos para comparar", "other"=>"{{ count }} de 3 artículos seleccionados"}

Seleccione el primer artículo para comparar

Seleccione el segundo artículo para comparar

Seleccione el tercer elemento para comparar

Comparar
}